Plisségardiner

Tack vare sitt flexibla utförande så passar plisségardinen till nästan alla typer av fönster – höga, låga, breda eller sneda i taket. Gardinerna löper på linor i ytterkant och kan regleras både uppifrån och nedifrån. Väven finns i mängder av varianter och olika tätheter. De flesta är ljusfiltrerande vilket ger ett behagligt ljusinsläpp i rummet. Duette är en variant av plisségardin med unika celler som har isolerande förmåga, vilket gör dem både energieffektiva, ljudabsorberande och möjliggör mörkläggning!

Funktioner

  • Visuell komfort – mindre bländning och reflektioner
  • Mörkläggning, fördunkling
  • Energieffektivisering, värmeskyddande
  • Akustiska mervärden
  • Skyddar mot blekning och nedbrytning av inredning

Vävar

Väven finns i mängder av färger och olika tätheter. De flesta är ljusfiltrerande vilket ger ett behagligt ljusinsläpp i rummet, men tack vare den dubbla väven i Duette går det även att uppnå mörkläggning. Vi använder oss av vävar från de främsta tillverkarna för att garantera bästa kvalité.

Funktion

Vävarna finns i en rad olika utföranden och väljs utifrån vilket behov av avskärmning, ljuskontroll eller värmereglering som finns.

Reglering

Vanligast är att reglera gardinen med lindrag. Alternativa betjäningsmöjligheter är olika utförande av handtag, kedjedrag samt motordrift för styrning med fjärrkontroll och tryckknappar

Vi hjälper dig…

…genom hela processen - från rådgivning kring funktion och produktval till installation och service.

Kristina Nordvall
Inköp
073-682 87 40