Utvecklas med oss

Vi har höga ambitioner och en tydlig vision om att bli Sveriges bästa samarbetspartner inom solskydd! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett bra team med lång erfarenhet. Engagemang, arbetsglädje och bra samarbetsförmåga är något vi värdesätter. Varmt välkommen till oss.

Projektledare Bygg

Som en del av en stor koncern är vi en framgångsrik leverantör av solskydd på marknaden. Vi är ett litet bolag i den stora koncernen och har idag sex anställda. Våra kunder finns i hela Mellansverige och vi levererar både till offentliga och kommersiella aktörer. Vi har höga ambitioner och en tydlig vision om att bli Sveriges bästa samarbetspartner inom solskydd! Nu är vi i ett expansivt skede och söker fler medarbetare.

Om rollen

Som Projektledare på Neosol kommer du ansvara för projektet från start till mål. Du kommer att medverka i säljfasen genom att stötta Sälj med ritningar, mätningar och en del kalkylering och i denna fas ha mycket kontakt med leverantörer. När projektet är vunnet kommer du att projektleda det från start till slutförande och ha en montageledare till din hjälp. Då vi nu är en del av Corteco finns det många spännande utvecklingsmöjligheter och projekt inom de närmsta åren!

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Samordna och driva flera parallella projekt med ansvar för planering, kvalitet och ekonomi
  • Dokumentation
  • Prognosarbete, riskhantering och projektlönsamhet
  • Kontakt med kunder, dels uppföljning och även merförsäljning
  • Utveckla processer och rutiner och vara drivande i förbättringsarbete

Under 2024 önskar vi att implementera nytt projektsystem och utveckla våra processer och tror att du kommer att vara starkt bidragande i det arbetet.

Vi söker dig som har…

  • Högskola/universitetsutbildning inom Bygg
  • Minst 3 års erfarenhet från en roll som projektingenjör, projektcontroller eller projektledare
  • Erfarenhet från byggbranschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att du gillar att arbeta i ett litet bolag med korta och snabba beslutsvägar där alla hjälper till för att nå våra mål. Du är duktigt på att leda projekt och projektmedlemmar samt ha ett varierande arbete som präglas av frihet under ansvar. Du är kommunikativ, god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Är du ambitiös, vill utvecklas och ta ett stort ansvar är detta en fantastisk möjlighet!

Ansökan

Vi samarbetar med House of HR AB. Frågor besvaras av Lena Ahlin, 070–374 34 94 och Tekla Brunetto, 070-855 26 71. Registrera din ansökan på houseofhrab.se snart som möjligt, dock senast den 6 november.

Vi ser fram emot din ansökan!