Solskydd börjar alltid med funktion

Neosol levererar och monterar solskydd till företag i mellansverige. Från stora till små projekt och alltid med fokus på funktion, god design och kvalitet. Vi installerar styrsystem för avancerade klimatskydd och erbjuder serviceavtal för trygg drift. Oavsett så börjar solskyddsprojekteringen alltid med vilka behov som finns och vilken funktion som löser dem. Vi hjälper i hela processen.

RÅDGIVNING Det är många parametrar att ta hänsyn till när det gäller val av solskydd. Vi ger råd och hjälper till i både ritnings- och projekteringsskedet. På så sätt säkerställer vi att solskydden fyller rätt funktion och bidrar till fastighetens energieffektivitet.

PRODUKTVAL Vilken produkt som passar bäst avgörs alltid av vilken funktion den ska lösa. Neosol har ett brett utbud av solskydd för både inom- och utomhusbruk – samtliga har god design, håller hög kvalitet och skräddarsys utifrån projektets behov och krav.

INSTALLATION Vi arbetar alltid med egna montörer. De är proffs på solskyddsmontage och är vana att samarbeta med projektets alla aktörer. På så sätt säkerställer vi en snabb och säker leverans.

SERVICEAVTAL Vi erbjuder smarta serviceavtal som ökar livslängden på solskydden och ger en trygg drift. Utifrån tidsatta intervaller servar och underhåller vi solskydden. Behövs något fixas däremellan är det bara att kontakta oss. Läs mer

Vi hjälper dig…

…genom hela processen - från rådgivning kring funktion och produktval till installation och service.

Ulf Tångring
VD, försäljning
070-889 09 92